La o companie controlata de stat, angajatii primesc 1.300 de lei prima de Craciun
prima de craciunprima sarbatoritichete cadou sarbatoritichete craciun
Mos Craciun vine mai devreme pentru angajatii Complexului Energetic Oltenia. Chiar astazi, 12 decembrie, batranelul generos cu barba alba le va transfera salariatilor o prima de Craciun foarte consistenta, care se ridica la valoarea de 1.300 de lei.
De precizat ca nici Mos Nicolae n-a uitat sa treaca pe la ghetutele acestor
angajati, care au fost recompensati cu alte 200 de lei, chiar zilele trecute.
Acum, pentru a avea de toate pe masa de Craciun, angajatii vor fi incantati cand se vor uita in conturi si vor vedea cat de generoasa este prima de sarbatori, bani cu care o familie cu doi copii isi poate face toate cumparaturile fara nicio problema.
Anuntul este oficial. Prima de Craciun de 1.300 de lei a fost anuntata chiar de conducere
Conducerea Complexului Energetic Oltenia a tinut sa-si anunte angajatii cu privire la faptul ca pe 12 decembrie vor intra in posesia primei de Craciun, ca sa aiba timp suficient sa cumpere toate cele necesare pentru Sfintele Sarbatori.
De asemenea, in doar cateva zile, mai exact pe 15 decembrie, angajatii vor mai primi niste bani in conturi, respectiv lichidarea la salariu!
Si in mediul privat Mosul face eforturi pentru a pune ceva sub brad sau in conturile angajatilor
Desi mediul privat romanesc traverseaza o perioada dificila, cei mai multi dintre angajatori vor face un efort si vor oferi salariatilor o mica sau mai mare "atentie", cu ocazia Sarbatorilor de iarna.
O analiza de specialitate realizata de eJobs arata ca 7 din 10 companii vor oferi anul acesta beneficii de Craciun angajatilor. 64,3% dintre companii opteaza pentru primele in bani, 43% vor organiza o petrecere de final de an pentru toata echipa, iar 28,6% dintre angajatori vor achizitiona cosuri cu produse specifice de sezon pentru toti angajatii. De asemenea, alti angajati norocosi vor primi tichete cadou de la angajatorii lor!
"A devenit o traditie ca finalul de an sa fie marcat de angajatori cu astfel de recompense pentru angajati si, chiar daca valoarea pachetelor oferite a fluctuat de la un an la altul, a ramas un obicei de la care companiile nu au abdicat nici macar in anii mai dificili din punct de vedere economic.
Ce am observat, de asemenea, este ca ramane relativ constanta predilectia pentru anumite tipuri de stimulente. Spre exemplu, primele in bani sunt cele mai apreciate de angajati si, prin urmare, raman si cel mai des oferite”, spune Ana Calugaru, Head of Communications in cadrul eJobs Romania.
Foto: manager.ro