Cele mai frumoase mesaje si urari de Anul Nou, pentru prieteni, colegi, familie si indragostiti

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cele mai frumoase mesaje si urari de Anul Nou, pentru prieteni, colegi, familie si indragostiti
Cele mai frumoase mesaje si urari de Anul Nou, pentru prieteni, colegi, familie si indragostiti
de Magda Florea la 30 Dec. 2020
Urmareste-ne pe Google News
revelion 2020sarbatorianul noumesajeurari de revelionurari de anul noufelicitari

Anul Nou se apropie cu pasi repezi de noi si, oricat ne-am dori sa fim alaturi de toti cei dragi in noaptea dintre ani, acest lucru nu este intotdeauna posibil. Insa, chiar daca nu ii avem in jurul mesei de Revelion, ii putem apropia sufleteste pe parintii, prietenii sau rudele noastre, prin mesaje si urari care sa le unga sufletul.

Mesaje, urari, felicitari de Anul Nou: Reguli de care trebuie sa tinem cont atunci cand trimitem o urare


Un mesaj cu o urare pentru noul an, de la o persoana draga, inseamna mai mult decat ne imaginam. El reprezinta faptul ca ne gandim la acea persoana, ca ne lipseste, ca am vrea sa o avem alaturi, ca ii dorim binele si ca vrem sa aiba un an mult mai bun decat cel peste care se trage cortina acum.

Insa atunci cand vrem sa trimitem un mesaj, mai ales unul care contine urari pentru noul an, trebuie sa avem in vedere cateva reguli generale, precum modul de adresare, dar si originalitatea. 

Despre modul de adresare, e important sa tinem cont ca trebuie sa pastram normele de politete la fel ca in viata reala. Daca mesajul este destinat unei persoane mai in varsta, sefului sau unor persoane fata de care nu exista o familiaritate, trebuie folosit pronumele personal de politete. 

Cat despre originalitate, e suficient sa spunem ca nimeni nu isi doreste sa vada mesaje care incep cu celebra sintagma "fie ca ...". Totodata, legenda spune ca nimeni nu citeste textul care urmeaza dupa aceasta sintagma, prin urmare, e mai de efect sa facem o urare din suflet, scurta, la obiect, dar originala.

De asemenea, trebuie sa stim cui putem sa trimitem mesaje cu urari haioase, pentru ca ele nu pot fi expediate decat unor persoane foarte apropiate, cu care avem o relatie ce ne permite acest gen de umor. Urarile care au o nota umortistica, sau care contin anumite aluzii, trebuie expediate doar persoanelor apropiate de varsta noastra si cu care avem o relatie deschisa in acest sens. 

Citeste si: De unde a aparut obiceiul sarutatului sub vasc si care e semnificatia sa
 


Mesaje si felicitari clasice de Anul Nou:


Iata cateva idei de mesaje si urari clasice de Anul Nou, care vor ajunge la sufletul destinatarului:

  • Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Va doresc ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul” senin al vietii! Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate.
  • Pentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie!
  • Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa iti rezerve cele mai mai inalte realizari.
  • Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani 2021!
  • Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa iti rezerve cele mai inalte realizari.
  • Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat batranul 2020, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un AN NOU FERICIT!
  • La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.
  • Mult belsug si sanatate sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!
  • Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!
  • Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu speranta de tot ce ti-ai propus
 
Mesaje si felicitari pentru parinti de Anul Nou:
 

Daca nu esti alaturi de parinti in noaptea dintre ani, poti alege unul dintre mesajele de mai jos, care sa le faca seara mai frumoasa:

  • Dragii mei parinti voiosi, eu vreau sa fiti bucurosi, vreau ca noul an sa va aduca, sanatate multa, multa si belsug ca sa v-ajunga!
  • Tata bun, mama iubita, Azi e ziua potrivita, Sa va spun ce va doresc, Sa v-arat cat va iubesc. Va doresc intai de toate, Un an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor. La multi ani!
  • Va doresc un an 2021 in care sa fim mai uniti, mai feiriciti, in care sa va bucurati de realizarile mele si eu sa ma bucur de prezenta voastra in viata mea. La multi ani, iubiti parinti!
  • Draga mama, draga tata, vreau sa va multumesc inca o data. Poate a 2021-a oara ca ati fost si sunteti alaturi de mine. Va iubesc si va doresc un an nou mai bun!
Mesaje si felicitari pentru prieteni de Anul Nou

Prietenii tai vor fi impresionati de aceste mesaje de Revelion, care le vor spune ca te gandesti la ei si le doresti ca anul care vine sa le aduca numai bucurii.
  • Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat batranul an, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un An Nou Fericit!
  • Sper ca 2021 sa intareasca prietenia noastra si sa ne aduca numai bucurii si impliniri. La multi ani, prieten drag!
  • Pentru toate clipele in care mi-ai fost alaturi neconditionat, acum, in noaptea dintre ani, iti multumesc!
  • A mai trecut un an …Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.
  • Sa crezi mai mult in tine, sa ai parte de iubire, sa ierti mult mai usor, sa muncesti cu mai mult spor! La multi ani !
  • Anul nou bate la usa, raul faca-se cenusa, bucurii si sanatate ,Domnul sa va dea de toate, si cand nici nu va ganditi, sa fiti si mai fericiti! La Multi Ani
  • Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie. LA MULTI ANI!
  • Pentru vremurile bune, recunostinta. Pentru cele rele, multa speranta. Pentru fiecare zi, o dorinta. Si mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce va doresc in noul an. Un an nou fericit! La multi ani 2021.
  • Un an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor. La multi ani !

Mesaje si felicitari pentru indragostiti de Revelion si Anul Nou

 
Iti doresti sa impresionezi persoana iubita cu o urare deosebita pentru noaptea dintre ani? Iata cateva variante cu care nu vei da gres:
  • Voi fi mereu langa tine, in fiecare an, in fiecare clipa! La multi ani, iubitule!
  • Avem in fata un nou an in care dragostea noastra va inflori. Te iubesc!
  • Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele starnite in inima mea…M-au bucurat urarile tale din noaptea de 31…in sfarsit ai rostit in clar ca ma iubesti…..Uite…o ploaie de luminite multicolore s-au conturat in sufletul meu…Iti apartin….TE IUBESC !
  • Din 60 de secunde te-as iubi 59 pentru ca intr-o secunda sa iau aer si sa te pot iubi in continuare …La multi ani cu 1 minut inainte de 2021
  • In zorii noului an, astept cu nerabdare zilele ce vor urma pentru ca stiu ca le voi petrece pe toate alaturi de tine! Un An Nou Fericit!
 

Mesaje haioase - Mesaje amuzante de Anul Nou

Daca iti doresti sa aduci zambetul pe buze celor dragi, poti alege o urare amuzanta, dintre felicitarile de Anul Nou de mai jos:

  • Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La multi ani !
  • Previziuni meteo de revelion 2021: prevazut o furtuna de pupici si imbratisari…te sfatuim sa inchizi umbrela si deschide inima. La Multi Ani si un An Nou Fericit!
  • Fara fite, fara poante, la multi ani cu sanatate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!
  • Spune anului ce vine sa-ti aduca numai bine. Si mai spune-i sa iti dea tot ce vrea inima ta: fericire, sanatate si La Multi (B)Ani!
  • In contul tau, la banca numita Viata, am depus o urare pentru 365 de zile de fericire, sanatate, dragoste si bucurii! Bucura-te atunci cand il vei goli! La Multi Ani!
  • Catelus cu parul cret / Sa ai jeep-ul in cotet / Sa ai vila cu piscina / Pe Madonna ca vecina / O lopata pentru bani / La anul si la multi ani!
  • Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi Bani)!


Citeste si:



 

Cele mai frecvente greseli gramaticale pe care le facem cand scriem mesaje cu urari de Sarbatori
 
 
Senior Editor Manager.ro

Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x