Sa comunici cu cineva este mai usor decat oricand in ziua de astazi. Oriunde pe glob s-ar afla persoana cu care vrei sa vorbesti, nu este nevoie decat sa o suni. La fel de simplu a ajuns insa sa fie si sa blochezi pe cineva in a mai comunica cu tine. Nu trebuie decat sa apesi de cateva ori pe ecranul telefonului tau si ai si blocat numarul de telefon al unei persoane care nu vrei sa te mai deranjeze.
Dar daca tu esti, de fapt, cel blocat de altcineva?! Te-ai gandit vreodata ca cineva ar fi putut sa iti blocheze numarul de telefon in urma unei discutii mai aprinse? Ei bine, exista cateva variante pentru a afla daca ai fost, intr-adevar, blocat de o anume persoana! Totusi, trebuie spus ca nu poti avea chiar un raspuns 100% sigur la aceasta intrebare, orice metoda ai pune in aplicare!
Daca ai un dispozitiv Apple, trebuie sa stii ca esti norocos din acest punct de vedere. Este mult mai simplu sa iti dai seama daca cineva te-a blocat in cazul in care folosesti un iPhone. Si asta pentru ca orice mesaj text pe care il trimiti de pe un iPhone este urmat de un mesaj de confirmare cum ca acel mesaj a fost livrat. Daca nu primesti acest mesaj de confirmare la mai multe mesaje, trimise de preferat pe parcursul a mai multor zile, poti lua cu adevarat in considerare ideea ca ai fost blocat.
Lucrurile se dovedesc a fi un pic mai dificile in cazul in care vorbim despre un dispozitiv cu Android. Si asta pentru ca in cazul acestor smartphone-uri nu exista niciun fel de mesaj de confirmare dupa mesajele text pe care le trimiti. Astfel, cel mai simplu ar fi sa apelezi pur si simplu acel numar de telefon. In cazul in care ai fost blocat, apelul va fi redirectionat automat catre mesageria vocala. Sau este posibil si sa auzi un mesaj prin care ti se spune ca numarul de telefon este temporar in afara serviciului sau ca persoana in cauza nu accepta apeluri.
Ultimele NOUTATI
Craciunul inainte de 1989: cum petreceau romanii pe vremea lui Ceausescu?
Desertul de Craciun gata in 30 de minute - reteta rapida care cucereste pe toata lumea
Cumparaturi de Sarbatori? Afla cele mai periculoase capcane care te fac sa cheltuiesti mai mult decat trebuie!
Trucul genial care te ajuta sa gatesti drobul pentru masa de Craciun intr-o ora!
Partenerii nostri
Adaosuri variabile la salariu. Se vor inregistra in Revisal?
INS: Pensia medie lunara a crescut cu 6,4% in trimestrul III, ajugand la 2.582 lei
Angajarea persoanelor cu handicap. MASURI incepand cu luna ianuarie 2025
Casare partiala mijloc fix: Studiu de caz privind tratamentul contabil si fiscal
Declaratia unica: Din 2025, avem un Formular inteligent pentru Declaratia 212
Nivelul normelor anuale de venit corespunzatoare unei camere de inchiriat pentru anul 2025