Bucharest Technology Week: Co-fondatorul rLoop, organizatia care a castigat competitia SpaceX Hyperloop, vine la Bucuresti
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Bucharest Technology Week: Co-fondatorul rLoop, organizatia care a castigat competitia SpaceX Hyperloop, vine la Bucuresti
rLoop este o comunitate de 1300 de ingineri din 59 de tari din toate colturile lumii si din cele mai mari companii sau organizatii de pe mapamond: NASA, Google, Facebook, Apple etc. Compania a castigat premiul pentru inovatie la competitia SpaceX Hyperloop, editia 2015-2017, iar Bucharest Technology Week il aduce in Romania pe co-fondatorul acesteia, Ilyas Vali.
Ilyas Vali vine la Bucuresti sa vorbeasca participantilor la Business Summitul din cadrul festivalul tehnologiei, dar si sa le impartaseasca ideile si cunostintele sale. Discutia cu Ilyas Vali va fi, printre altele, si despre cum rLoop foloseste o abordare descentralizata pentru a face posibila realizarea altor tehnologii avansate, concentrandu-se pe filosofia "future of work" si apeland la tehnologia de tip blockchain pentru a permite organizatiei sa functioneze complet remote crowdsourced.
Inainte de a ajunge la statutul crowdsourced de azi, rLoop a activat ca un sub-Reddit pe aceasta retea de socializare. Acum, se defineste ca fiind singura organizatie hardware de pe platforma Blockchain, prin intermediul careia creeaza si dezvolta solutii avansate de inginerie si design in intreaga lume. Deocamdata eforturile lor se concentreaza pe conceptul hyperloop si felul in care tehnologia va schimba fundamental orasele si modul in care oamenii muncesc, traiesc si calatoresc.
„Povestea rLoop incepe in 2015, cand PayPal, SpaceX si antreprenorul Elon Musk de la Tesla au lansat competitia Hyperloop Pod. Provocarea era dezvoltarea unei modul pentru sistemul de transport Hyperloop, pe care Elon Musk il asemana cu un hibrid intre avioanele supersonice Concorde si o masa air-hockey. Aceste module (capsule) sunt proiectate sa se lanseze fara frictiune printr-un tub vidat, la o viteza de peste 1200 km/h.”, nota BBC despre rLoop.
Tehnologia Hyperloop
Hyperloop este un sistem conceptual de transport de mare viteza propus de Elon Musk. Conceptul este bazat pe capsule care pot fi propulsate cu viteze de peste 1200 km/h in tuburi depresurizate utilizand energie durabila si eficienta din perspectiva costurilor. Pentru a accelera dezvoltarea, Compania SpaceX condusa de Elon Musk a organizat o competitie internationala, chemandu-i pe inginerii si designerii din intreaga lume sa creeze propriile capsule hyperloop pe care sa le testeze in cadrul SpaceX din Hawthorne, California.
Conceptul Hyperloop ne pune sa ne imaginam o lume in care o distanta parcursa astazi cu avionul timp de o ora si jumatate, s-ar reduce la un timp mai mic de 30 de minute. Dintr-o data distantele spre serviciu sau cele catre locurile de vacanta n-ar mai necesita mult timp ca sa le parcurgem. Teoretic, am putea locui aproape oriunde si am putea lucra in celalta parte a tarii sau chiar a Continentului.
Proiectele prototip pentru viitorul transportului elaborate de organizatia de ingineri rLoop cuprind si alte forme de mobilitate in spatiu, precum rFlight, sponsorizat de Boening, prin care rLoop incearca sa implineasca unul dintre marile visuri ale omenirii: sa zboare. rFlight este primului device din lume destinat zborului individual, un fel de motocicleta care merge pe cer. Proiectele comunitatii de ingineri se gasesc pe rloop.org.
Accesul la Business Summit, din periooada 15-18 mai, de la Athénée Palace Hilton, se face pe baza achizitionarii biletului de pe www.techweek.ro
Pana in 3 mai, preturile biletelor sunt in pragul Regular Adopters, insemnand o reducere de 50 Euro fata de pretul final.
Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare:
www.techweek.ro
Facebook.com/Btechweek
Facebook Event - Bucharest Technology Week 2018
Raiffeisen Bank este partenerul principal Bucharest Technology Week 2018
Summiturile de business din cadrul Bucharest Technology Week sunt sustinute de:
Concept propriu al companiei Universum Events, festivalul Bucharest Technology Week reuneste, pentru al treilea an consecutiv, comunitatea tech din Capitala.
Evenimentul se desfasoara pe parcursul unei saptamani, fiind impartit in trei componente:
1. Business Summits de la Athénée Palace Hilton, intre 15-18 mai, unde are loc si o expozitie indoor cu solutii dedicate profesionistilor.
2. Expozitia din outdoor, Piata Universitatii, din 18-20 mai, cu intrare libera pentru toti vizitatorii care s-au inscris online pe techweek.ro
3. Evenimentele partenere, in zeci de locatii din oras, pe parcursul intregii saptamani, 14-20 mai.
Despre Universum Events
De peste 10 ani in industria evenimentelor, UNIVERSUM Events are ca fundament arhitectura de evenimente corporate.
Sub umbrela UNIVERSUM au luat forma conceptele proprii si o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axata pe evenimente de amploare pentru clienti.
Concepte proprii:
IMWorld - cea mai prestigioasa marca a companiei, fiind in acelasi timp si cea mai ampla expo-conferinta B2B dedicata solutiilor IT si digitale din regiune;
Festivalul Bucharest Technology Week, ajuns la a treia editie, care mobilizeaza comunitatea tech din Capitala;
My Connector, o platforma online dedicata evenimentelor, care opereaza accesul la evenimente, de la inregistrarea online pana la intrare.
Compania este reprezentatul unic in Romania al celei mai mari licente de teambuilding din lume, Catalyst Teambuilding Global, detinand un portofoliu de peste 150 de concepte personalizabile pentru clientii sai.
Despre Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piata bancara din Romania, sustine peste 100.000 de companii sa-si dezvolte afacerile si este banca pe care au ales-o peste 2 milioane de clienti persoane fizice. Prin platformele digitale, 470.000 dintre clientii Raiffeisen Bank fac, anual, milioane de tranzactii in tara si in lume.
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special de mai jos?
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole
despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare,
Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special "E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"