Lansata aproape in acelasi timp cu Facebook, LinkedIn s-a pozitionat ca fiind o retea de socializare complet diferita, cu o nisa bine stabilita. Practic, intrau pe LinkedIn acele persoane care isi doreau sa intre in contact cu viitorii sau fostii angajatori, cu profesionistii din domeniul in care activau si cu oamenii de resurse umane. Nu sunt deloc putini cei care si-au gasit un loc de munca prin intermediul LinkedIn. De asemenea, nu sunt putini nici recrutorii care se foloseasc de aceasta platforma pentru a intra in contact cu candidati.
Chiar daca este o retea profesionala, pe LinkedIn nu vei gasi numai lapte si miere. Exista oameni de tot felul si aici: unii vor comenta aiurea, altii te vor agasa cu fel si fel de mesaje si asa mai departe. Intr-o asemenea situatie, nu ai de facut decat un singur lucru, si anume sa blochezi acea persoana. La fel ca si pe alte retele de socializare, si aici poti sa faci acest lucru extrem de simplu si de rapid!
Pentru a bloca un utilizator, trebuie mai intai de toate sa mergi pe profilul acestuia. Sub numele utilizatorului, langa butonul “message”, vei observa un buton “more”. Daca il apesi, vei observa un meniu, meniu in care vei gasi si optiunea “report or block”. Va aparea mai apoi o fereastra de tip pop-up in care vei opta pentru blocarea persoanei in cauza. In cele din urma, mai trebuie sa apesi o data pe butonul “block” pentru a confirma ca vrei sa faci asta cu adevarat.
Nu este normal sa pastrezi contactul cu o persoana care te deranjeaza sau care te face sa te simti inconfortabil, asa ca nu ai niciun motiv in a nu bloca o astfel de persoana. Nu are importanta daca este vorba despre un coleg de lucru, despre un superior sau despre un recrutor care te agaseaza incercand sa te faca sa iti schimbi locul de munca.
In plus, tine cont de faptul ca LinkedIn nu va notifica acea persoana asupra faptului ca ai blocat-o. Totusi, in cazul in care va vrea sa te mai contacteze, cel mai probabil acea persoana isi va da seama ca a fost blocata.
Ultimele NOUTATI
Ne-ar placea ca Romania sa fie reprezentata de Calin Georgescu pe plan international?
Cum sa faci cozonaci pufosi de fiecare data secretul pe care bunica nu ti l-a spus
De ce nu trebuie sa-ti fie frica de un credit de nevoi personale. Ghid pentru incepatori
Partenerii nostri
Adaosuri variabile la salariu. Se vor inregistra in Revisal?
INS: Pensia medie lunara a crescut cu 6,4% in trimestrul III, ajugand la 2.582 lei
Angajarea persoanelor cu handicap. MASURI incepand cu luna ianuarie 2025
Casare partiala mijloc fix: Studiu de caz privind tratamentul contabil si fiscal
Declaratia unica: Din 2025, avem un Formular inteligent pentru Declaratia 212
Nivelul normelor anuale de venit corespunzatoare unei camere de inchiriat pentru anul 2025
Te-ar putea interesa si