Blogul de afaceri si puterile sale mai mult sau mai putin ascunse
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Blogul de afaceri si puterile sale mai mult sau mai putin ascunse
Blogurile de business devin o cale obisnuita prin care companiile se prezinta online. In ultimii doi ani, numarul companiilor care detin un blog a crescut cu 17%. Potrivit Hubspot, 65% dintre managerii de corporatii recunosc importanta blogului si-l utilizeaza ca atare.
Dincolo de eficienta motoarelor de cautare bine definite, blogurile pot reprezenta o cale mai ieftina de promovare a produselor/serviciilor/afacerilor dumneavoastra. In jungla competitiei online, care nu duce lipsa de animale pradatoare, blogul a devenit un canal social media care contribuie decisiv la dezvoltarea brandurilor. In completare, blogul poate aduce vanzari spectaculoase, daca este administrat cum trebuie.
Multe companii tind sa creada in mod eronat ca blogul este destinat doar celor "care vor sa-si exprime opiniile personale". Ei bine, blogul a trecut demult de acest nivel. Site-ul tau poate atrage clienti, poate cladi parteneriate si indeplineste multiple functii de marketing.
Un blog nu este doar o unealta a libertatii de exprimare, ci si un instrument eficient de promovare. Apar tot mai des bloguri specializate in B2B (Business2Business), care reinventeaza notiunile usor prafuite despre afaceri si expansiune.
Care sunt cele cinci puteri mai mult sau mai putin ascunse ale blogului de afaceri?
1.Blogul iti permite sa comunici liber-Spre deosebire de website-urile prea statice, prea lungi si prea plictisitoare, blogurile de business sunt dinamice, actualizate si ofera o platforma variata, dominata de informatii, analize, proiectii, idei si inovatii. Pentru multi afaceristi, continutul business al unui blog cantareste greu si devine o obisnuinta sa-l citeasca. Cand un blog este actualizat, inseamna ca are ceva de spus in fiecare zi, nu doar odata la 2-3 saptamani. Blogul de afaceri este un instrument perfect de promovare, de informare si atragere a clientilor.
2.Blogul iti permite sa lucrezi intr-o ambianta destinsa-Pe blog, poti comunica fara stres, la un nivel mult mai apropiat de clientii tai. Spre deosebire de site-urile de afaceri get-beget, blogul iti permite sa ai o conversatie.
3.Blogul iti permite sa-ti sporesti vizibilitatea-Linkurile care fac legatura cu blogul tau pot oferi informatii esentiale si constructive despre compania ta, prin intermediul unui simplu clic. Pe masura ce aduni oameni pe blog, creste si posibilitatea de a-ti putea prezenta produsele si serviciile in fata unui public mai larg.
4.Blogul iti permite sa economisesti timp si bani-Cu ajutorul blogului, vei irosi mai putini bani si timp pe reclama scumpa. De aici incolo, depinde de tine: vei alege continutul, clientela, noi cai de marketing si promovare pe blog.
5.Blogul iti permite sa primesti un feedback-Blogul este cea mai buna cale prin care poti afla parerea clientului despre un anumit produs. Obtii date esentiale de pe piata in cel mai scurt timp. Prin intermediul blogului, poti raspunde discret la intrebarile vizitatorilor. Chiar daca blogul de business este o unealta eficienta de marketing, contul necesita timp si intretinere, pentru a ramane actualizat. Blogurile de afaceri pot avea puteri nemasurate: reprezinta o buna unealta SEO, ofera linkuri vitale posibililor cumparatori, este ieftin de intretinut si ofera o comunicare eficienta. Daca firma ta nu are inca un blog specific, ar fi cazul sa "treci la blogging". (sursa: socialmediatoday)
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special de mai jos?
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole
despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare,
Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special "E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"