Izvorul de apa vie de la Ramnicu Valcea
apaapa vieapa saraca in deuteriuapa miraculoasaministerul sanatatiisanatateboalainstitutul national de cercetare-dezvoltare pentru tehnologii criogenice din ramnicu-valceadeuteriudr. traila nicolauniunea europeanaclinica de chirurgie oncologica timisoarapodisul tibetanbucurestitimisoararamnicu valceaqlarivia
Apa produsa la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Ramnicu Valcea este, de fapt, o descoperire.
Care a adus a cercetatorilor romani cinci medalii de aur si trei de argint la saloanele de inventica de la Bruxelles, Geneva, Londra si Budapesta.
Folosita cu succes la tratarea pacientilor in clinici din Ungaria, Japonia, SUA, Germania si Romania, apa miraculoasa este produsa legal, in laborator, sub avizul Ministerului Sanatatii, avand un continut sarac in deuteriu! Mai buna decat apa-apa, de care este atat de dependent organismul uman.
De ce apa cu un continut mai sarac in deuteriu este mai buna?
Apa de la scoarta pamantului are o concentratie naturala in deuteriu situata intre 144-150 ppm (parti per milion, adica dintr-un milion de molecule de apa, 144-150 au deuteriu). Apa produsa la Institutul din Ramnicu Valcea este adusa la o concentratie in deuteriu de 25 ppm. O diferenta majora fata de cifra initiala. Cercetarile arata ca un organism adult are o concentratie in deuteriu de 120-140 ppm. Ceea ce inseamna de sase ori mai mult decat calciul si zece ori mai mare decat magneziul.
Odata cu imbatranirea, apa din organism cunoaste o uzura, manifestata prin retinerea reziduurilor sub forma de gaze. Devine astfel o apa poluata. Grea. Ducand la miscorarea duratei de viata, cu efecte negative asupra echilibrului sanatatii.
Prin contrast, apa vie, apa miraculoasa, microbiologic pura, saraca in deuteriu, este un fel de seva a vietii. Intinerind pielea, vindecand psoriazisul sau tinand la respect cancerul.
La noi in tara, profesorul dr. Traila Nicola, seful Clinicii de Chirurgie oncologica din cadrul Spitalului municipal Timisoara, isi trateaza pacientii cu aceasta apa. Saraca in izotopii naturali si stabili ai hidrogenului, dar suficient de bogata pentru a reaprinde flacara vietii in pacienti. Un supliment nelipsit din recomandarile medicului care a verificat deja calitatile apei si beneficiile aduse de aceasta. Si dupa ale carui marturisiri zeci de bolnavi sunt inca in viata datorita ei.
Povestea are o baza de inspiratie, si anume, rata crescuta de viata in Podisul Tibetan. Locuitorii de acolo traiesc mai mult si nu se imbolnavesc de cancer. Un motiv ar fi ca apa pe care oamenii o consuma provine din ghetari topiti. Cu un procent scazut in deuteriu.
Au fost efectuate cercetari atat de institute specializate din tara, cat si din strainatate, care au scos la iveala efectele de necontestat ale apei vii: cresterea reactivitatii vasculare, stimularea imunitatii, cresterea rezistentei animalelor la doze de radiatii subletale si letale, remisia liniilor celulare tumorale si a afectiunilor dermatologice.
Tehnologia pentru producerea acestei ape la institutul romanesc este unica in Uniunea Europeana. In prezent, se aduc imbunatatiri instalatiei de purificare, pentru sporirea securitatii operationale, detalii care se preconizeaza a fi terminate in 2015.
Apa speciala a fost botezata Qlarivia. Si alaturi de cele mai deosebite ape din lume, poate fi gasita pe portalul: www.finewaters.com .
La noi, Qlarivia se gaseste la Ramnicu-Valcea, Mecro System (incinta ICSI), Str. Uzinei nr. 4, Tel. 0731.038.241; in Bucuresti, DR.OGHERIA, Calea Dorobanților 111-135, Tel: 021.230.37.25; Farmacia 2NA 2003 , Șos. Ștefan cel Mare nr. 56, Bl. 39, Telefon. 021.212.4726; Farmacia 2NA 2003, B-dul Basarabia nr. 57, Bloc M27, Tel. 021.340.03.05 ; Apa Vie SRL, Str. Veronica Micle nr. 7, București, Tel. 021.310.79.50; in Brasov, Magazinul Paradisul Verde, Str. Sf. Ioan Nr. 6, Tel. 0268.474321 ; Magazin naturist online, www.natural100.ro . (sursa: www.apasaracitaindeuteriu.ro)
Apa vie nu are restrictii de consum si este, evident, mai mult decat o apa potabila.
Dar de ce apa nu mai e atat de pura ca acum milioane de ani? Tot oamenii au "lucrat" intens la acest lucru, o alta "specie", e drept, asa ca poluarea a ajuns sa fie doar un indice caruia i se ia temperatura din cand, fara sa se mai tina cont de suma actiunilor care conduc spre dezastrul planetei.
Daca balanta fiecaruia dintre noi ar trebui sa cantareasca, de-o parte, bucuria ca s-a descoperit formula unei ape tinere, iar pe cealalta, tristetea distrugerii echilibrului natural al pamantului, care parte ar trage mai greu?