Indiferent ca detineti o locuinta, multiple proprietati sau o afacere, este important sa testati apa potabila. Este posibil ca apa sa nu aiba miros, gust si nici un aspect diferit, insa poate fi un risc pentru sanatatea membrilor familiei sau pentru sanatatea angajatilor.
Analize apa potabila – se realizeaza cel putin o data pe an
Apa potabila din fantanile private este expusa riscului de contaminare. Deoarece fantanile private nu sunt reglementate, cade in responsabilitatea proprietarului fantanii sa solicite analize apa potabila in mod regulat. Se recomanda sa testati fantanile casnice private o data pe an. Ca parte a analizei, se testeaza E.coli, enterococi si coliformi totali.Cand este cel mai recomandat sa se efectueze analize apa potabila?
Specialistii in Protectia Mediului recomanda verificarea apei potabile cel putin o data pe an pentru a asigura calitatea acesteia. Cel mai bun moment pentru testare este dupa ploi abundente, atunci cand cel mai probabil nivelul de contaminare este maxim. Cu toate acestea, puteti oricand sa solicitati analize ale apei potabile, deoarece exista presiuni diferite asupra panzei freatice in functie de sezon.Analize apa potabila pentru protectia mediului si a familiei – ce beneficii va ofera?
In timp ce apa potabila care nu este recomandata pentru consum are un miros sau un gust neplacut si o culoare diferita, bacteriile sau substantele chimice daunatoare pot fi prezente in apa fara sa ii schimbe proprietatile. Singura modalitate prin care puteti fi sigur ca apa este adecvata pentru consum presupune sa efectuati analize ale apei. Puteti obtine servicii cuprinzatoare de testare a apei, inclusiv furnizarea de truse de prelevare de probe si efectuarea analizei propriu-zise, insotita de explicatii complete ale rezultatelor. Puteti primi sfaturi despre cum sa remediati eventualele probleme identificate, fie ca este vorba de bacterii, calcar sau alti factori legati de calitatea apei.Ultimele NOUTATI
Ne-ar placea ca Romania sa fie reprezentata de Calin Georgescu pe plan international?
Cum sa faci cozonaci pufosi de fiecare data secretul pe care bunica nu ti l-a spus
De ce nu trebuie sa-ti fie frica de un credit de nevoi personale. Ghid pentru incepatori
Partenerii nostri
Adaosuri variabile la salariu. Se vor inregistra in Revisal?
INS: Pensia medie lunara a crescut cu 6,4% in trimestrul III, ajugand la 2.582 lei
Angajarea persoanelor cu handicap. MASURI incepand cu luna ianuarie 2025
Casare partiala mijloc fix: Studiu de caz privind tratamentul contabil si fiscal
Declaratia unica: Din 2025, avem un Formular inteligent pentru Declaratia 212
Nivelul normelor anuale de venit corespunzatoare unei camere de inchiriat pentru anul 2025
Te-ar putea interesa si