Teamnet, singura companie romaneasca in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe
topdeloitte technology fast 50central europeteamnet
Pentru al saselea an consecutiv, Teamnet este una dintre cele trei companii din Europa Centrala prezente in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe.
Topul ierarhizeaza business-urile din domeniul tehnologiei cu cele mai mari rate de crestere. Astfel ca, Teamnet este si anul acesta singura companie romaneasca inclusa de Deloitte in categoria Big 5, alaturi de alte patru business-uri mari din regiune cu ritm de crestere ridicat.
Compania a inregistrat o crestere de 639%, in perioada 2008-2012, clasandu-se pe locul 17 in acest top. In acelasi timp, Teamnet a fost inclusa pe locul trei in cadrul categoriei Big 5, special create de Deloitte in anul 2010 pentru recunoasterea business-urilor mari, cu cifra de afaceri de peste 25 milioane euro, care inregistreaza rate de crestere semnificative in raport cu dimensiunea lor.
„Am dovedit in ultimii 6 ani ca performantele noastre sunt notabile la nivel regional, nu doar local. Vom continua sa dezvoltam noi proiecte prin care sa punem Romania pe harta performantei internationale in domeniul tehnologiei”, a declarat Bogdan Padiu, CEO Teamnet.
Entitatea este prezenta in Technology Fast 50 Central Europe incepand cu anul 2008, cand a ocupat locul sapte, cu o rata de crestere de 2.028%. In urmatorii doi ani, compania s-a clasat pe locul secund, cu rate de crestere de 3.317%, respectiv 3.120%, iar in editia din 2011 a topului, Teamnet s-a aflat pe locul 6 (2.136%).
In 2012, Teamnet a ocupat locul 16 (870%) in topul 50, insa a fost inclusa pe locul secund in Big 5, fiind prima companie romaneasca prezenta in aceasta categorie. Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 235,6 milioane lei.
Teamnet a dezvoltat aplicatia prin care tarile membre ale Uniunii Europene raporteaza dupa un format unic Comisiei Europene date geospatiale privind arealul de distributie al speciilor si habitatelor. Proiectul MobileSage a fost nominalizat de Comisia Europeana intre primele trei finaliste ale programului Ambient Assisted Living (AAL) Award 2013, care premiaza cele mai noi sisteme de prestare de servicii si de ingrijire dedicate persoanelor in varsta.