Pentru ca stiu cat de importante sunt aceste aspecte pentru obtinerea unor rezultate mai bune si pentru cresterea cifrei de afaceri, liderii celor mai importante companii din Romania au inteles ca este important sa investeasca in activitati sportive dedicate angajatilor, care sa ii ajute sa se cunoasca si sa interactioneze mai bine, dar si ca metoda de destindere dupa o zi lunga de munca.
Sports Events este locul ideal pentru a consolida echipe de profesionisti, prin miscare si sport, departe de stresul cotidian. Ce inseamna Sports Events si cum ajuta la imbunatatirea mediului de lucru prin organizarea de activitati sportive in echipa ne-a povestit chiar Monica Dinu, Managing Director Sports Events, intr-un interviu acordat in exclusivitate Manager.ro.
Monica Dinu: Sports Events inseamna un sistem de campionate sportive pe diverse sporturi la nivel de amatori, adresate companiilor din Bucuresti si zonele limitrofe acestuia. Sports Events s-a axat pe sporturile de echipa organizand cu succes campionate dedicate urmatoarelor sporturi: fotbal, tenis de masa, darts, biliard, bowling si incepand cu sezonul de toamna un nou sport – kartingul.
Manager.ro: Cum a fost primit Sports Events de companiile din Romania si care sunt sporturile preferate de angajatii romani?
Monica Dinu: Evenimentele organizate de Sports Events sunt foarte bine primite in cadrul companiilor, dovada sta faptul ca acestea au continuitate si se dezvolta armonios de la o editie la alta. Printre sporturile preferate de corporatistii din Bucuresti se afla fotbalul, tenisul de masa, kartingul si pub games-ul (darts, biliard si bowling).
Manager.ro: Cum poate o companie sa-si inscrie echipa la unul dintre campionatele corporate Sports Events?
Monica Dinu: Procesul de inscriere al companiilor in sistemul Sports Events porneste in primul rand de la echipa noastra de vanzari. Insa, orice companie interesata de inscrierea cu echipe in cadrul campionatelor organizate de noi, ne pot contacta pentru a le oferi toate informatiile utile privind participarea.
Manager.ro: Campionatele Sports Events presupun joc in echipa, dar si dorinta pentru a-ti depasi adversarii. Influenteaza sporturile de echipa activitatea si productivitatea la locul de munca?
Monica Dinu: Sporturile de echipa influenteaza in mod pozitiv productivitatea la locul de munca. Majoritatea companiilor din sistemul de campionate Sports Events au angajati care isi desfasoara activitatea profesionala la birou. Pentru acestia este o oportunitate foarte buna de recreere prin miscare si sport intr-un cadru organizat, in afara spatiului de birouri dar in acelasi timp le ofera si posibilitatea de relationare cu celelalte echipe participante. In general, companiile participante la evenimentele Sports Events sunt interesate si de partea de networking care poate fi generata pe parcursul desfasurarii campionatelor sportive.
Manager.ro: In general, oamenii au tendinta de a refuza activitatile care ii scot din confortul propriu, cu atat mai mult daca se desfasoara in timpul lor liber. Cum ati reusit sa convingeti cele mai importante companii din Romania sa se inscrie in campionatele pe care le organizati?
Monica Dinu: Din dorinta de a nu le afecta participantilor timpul liber, campionatele Sports Events se desfasora in cursul saptamanii, dupa orele de program, exceptie face un singur sport si anume fotbalul care are Faza Finala programata in weekend. Consideram ca acest aspect a fost foarte important in luarea deciziei de participare a companiilor. Weekend-ul pentru marea majoritate reprezinta timpul petrecut alaturi de familie si prietenii apropiati.
Manager.ro: Sports Events se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor. Care dintre cele doua categorii predomina atunci cand vine vorba de sporturi de echipa?
Monica Dinu: In cadrul campionatelor Sports Events predomina participarea barbatilor.
Manager.ro:V-ati gandit la un campionat sportiv dedicat femeilor? Ce sport credeti ca ar fi mai potrivit pentru doamne?
Monica Dinu: Strategia de dezvoltare a Sports Events pentru anul 2016 include si organizarea de campionate dedicate exclusiv femeilor. Sporturile preferate de femei sunt: tenisul de camp, tenisul de masa, baschetul, voleiul dar si fotbalul.
Manager.ro: Dvs. practicati sau ati practicat un sport? Obisnuiti sa va implicati in jocurile de echipa?
Monica Dinu: Fara indoiala sunt adepta miscarii prin sport si promovez aderarea la un stil de viata sanatos prin evenimentele Sports Events. Practic de placere in timpul liber, tenisul de camp, voleiul, badmdinton-ul si mersul pe bicicleta.
Manager.ro: Nu este deloc usor sa faci dintr-un simplu campionat sportiv un business de succes. Care este strategia pe care o implementati pentru a transforma Sports Events intr-un brand valoros in lumea sportului?
Monica Dinu: Implementarea strategiei Sports Events are la baza trei elemente importante prin intermediul carora se poate construi un brand de succes: seriozitate, profesionalism si respect pentru clientii aflati in portofoliul nostru.
Manager.ro: Ce proiecte de viitor aveti si la ce ar trebui sa se astepte in perioada urmatoare companiile inscrise in campionatele Sports Events?
Monica Dinu: Incepand cu sezonul primavara – vara 2016, strategia de dezvoltare a Sports Events va include inca doua discipline sportive pe care doresc sa nu vi le dezvalui momentan, dezvoltarea de teambuilding-uri sportive personalizate pentru companiile din Bucuresti (evenimente organizate deja de Sports Events pentru cativa dintre clientii nostri) si multe surprize placute privind desfasurarea campionatelor deja existente de fotbal, tenis de masa, darts, biliard, bowling si karting.
Ultimele NOUTATI
Salariul unui inginer in Romania: cat de bine sunt platiti inginerii, in functie de experienta
Majorare alocatii copii. S-a decis! Cand intra mai multi bani in contul parintilor si cat vor primi in plus
Seful BNR, avertisment despre majorarile salariale din sectorul privat: Suntem pentru cresteri salariale, dar datele sunt decorelate cu productivitatea
Ghidul soferului. Ce sa faci cand martorul de bord al presiunii in pneuri se aprinde
Partenerii nostri
CONDITII cumul pensie cu salariu. Pasi de urmat si documente necesare
Modificarea unei norme intregi de lucru in fractiune de norma. MODEL act aditional
Te-ar putea interesa si
Seful BNR, avertisment despre majorarile salariale din sectorul privat: Suntem pentru cresteri salariale, dar datele sunt decorelate cu productivitatea