Programul de educatie antreprenoriala a fost lansat si pentru intreprinzatorii din Republica Moldova
educatie financiaraeducatie antreprenorialacursuri antreprenoribt clubvictoriabank club
Banca Transilvania a extins in Republica Moldova initiativa BT Club, lansand Victoriabank Club impreuna cu Victoriabank.
Acesta este un progam de dezvoltare personala si profesionala destinat antreprenorilor si presupune traininguri, conferinte, consultanta si networking.
La intalnirile Victoriabank Club, participantii vor avea ocazia sa afle mai multe despre management, start-up-uri, motivarea echipei, vanzari, marketing, dar si despre diferite solutii destinate dezvoltarii afacerii.
Trainingurile vor fi sustinute de membrie ai echipei Victoriabank, Banca Transilvania si BERD, precum si de traineri specializati pe diferite domenii.
Inscrierea firmelor in Victoriabank Club se face online, gratuit. Tot pe siteul Victoriabank, antreprenorii se pot informa cu privire la calendarul cursurilor si se pot inscrie, tot gratuit, la acestea.
Cursurile vor fi organizate in orase diferite din Republica Moldova, cum sunt Chisinau, Balti si Cahul.
Primele cursuri organizate de Victoriabank Club vor avea loc in mai si iunie 2019, iar subiectele vor fi managementul financiar si managementul fluxului de numerar.
Banca Transilvania si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare sunt actionarii majoritari ai Victoriabank, iar impreuna, din ianuarie 2018, si-au propus sa contribuie la sustinerea antreprenorilor si economiei Republicii Moldova.
Victoriabank este a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, cu peste 620.000 de clienti, 100 de sedii si 1.300 de angajati.
Victoriabank este prima institutie bancara comerciala infiintata in Moldova, in anul 1989.
Lansarea Victoriabank Club a fost facuta datorita experientei pe care Banca Transilvania o are in Romania cu BT Club.
"Povestea a inceput acum 13 ani, in Cluj-Napoca, iar pasiunea pentru educatie si convingerea ca educatia transforma oamenii - inclusiv antreprenorii - a fost la baza energiei initiale inclusiv atunci.
Cei care incep sau fac afaceri au o anumita forma de curaj, iar noi putem ajuta cu educatia, care, la randul ei transforma curajul in business sustenabil.
In Romania, am construit in timp o comunitate frumoasa, cu peste 25.000 de membri. Au fost peste 1.000 de evenimente educationale in 60 de localitati, la care au participat peste 55.000 de persoane.
Ne bucuram sa extindem povestea de succes in Republica Moldova pentru ca fiecare antreprenor sustinut inseamna indeplinirea misiunii noastre de a sustine spiritul antreprenorial si, de fapt, curajul", a declarat Tiberiu Moisa, director general adjunct, Banking pentru IMM, Banca Transilvania, membru al Consiliului de Administratie la Victoriabank.