Odata cu liberalizarea pietei de energie, atat consumatorii casnici, cat si cei non-casnici, au libertatea de a alege si pot face schimbarea furnizorului de energie electrica in orice moment, cu respectarea termenilor contractuali. Astfel, ca urmare a concurentei intre furnizori, apare o batalie a preturilor energiei, multi furnizori alegand sa atraga noi clienti prin scaderea tarifelor si reducerea facturilor.
Una dintre metodele de eficientizare energetica si reducere a facturii de energie electrica este adoptarea tarifului diferentiat. Acest tarif se aplica in special consumatorilor non casnici.
Ce este tariful diferentiat si cine poate beneficia de el?
Furnizor de gaze naturale si energie electrica, Nova Power & Gas, cu o experienta de peste 11 ani pe piata energetica, isi propune ca toti clientii sai sa aiba parte de o experienta transparenta si performanta, dorind sa gaseasca constant mijloacele de eficientizare a costurilor cu energia electrica.
Astfel, pentru eficientizarea vizibila a facturilor de energie, Nova Power & Gas propune adoptarea tarifelor diferentiate la preturi reduse pentru firmele care inregistreaza un consum mare in afara orelor de varf de consum.
Pentru consumatorii care au sau isi pot muta consumul de energie din timpul zilei in intervalul orar nocturn 22-06, de luni pana vineri, sau chiar si in weekend, furnizorul Nova Power Gas propune contractatarea sub modelul tarifelor diferentiate. Tariful diferentiat noapte/zi/weekend presupune tarife mai mici pentru consumul de energie electrica cu pana la 40% in aceste intervale comparativ cu tariful din oferta standard.
Ce tip de actvitati pot opta pentru tariful diferentiat?
Daca 60% din consumul clientului este inregistrat de luni pana vineri intre orele 22:00 - 06:00, precum si la sfarsitul saptamanii, in intervalul vineri, ora 22:00, pana luni ora 07:00, atunci este recomandat de tariful diferentiat. In aceste categorii intra unitatile de productie, cum ar fi liniile de productie cu trei schimburi ori brutariile, companiile sau administratiile care se ocupa cu iluminatul public, cluburile de noapte sau orice alt posibil utilizator care este dispus sa isi schimbe intervalul de activitate.
Avand in vedere diferenta notabila a tarifelor fata de ofertele standard, oferta companiei Nova Power & Gas merita, cu adevarat, sa fie luata in seama, cu atat mai mult cu cat desfasurarea activitatii nu va fi intrerupta sau oprita in cazul schimbarii furnizorului si contractarii serviciilor Nova Power & Gas.
Iata o estimare a reducerilor ce ar putea fi obtinute, in urma optarii pentru tarifele diferentiate.
• Panificatie: pana la 30%;
• Iluminat public: pana la 30%;
• Unitati de productie in tura continua: pana la 30%;
• Activitati de birou: pana la 20%;
• HoReCa: pana la 20%;
• Activitati in trei schimburi: pana la 10%.
In cazul in care va cautati un furnizor de gaze naturale si energie electrica in Bucuresti sau in orice alt oras din tara, pe cei de la Nova Power & Gas ii veti gasi accesand site-ul www.novapg.ro.
O solutie si pentru eficientizarea timpului dumneavoastra
Pentru ca timpul este un factor important in desfasurarea activitatii, Nova Power & Gas propune consumatorilor serviciul de contractare online. Acest serviciu va pune la dispozitie miloacele necesare pentru a calcula oferta de energie si gaze naturale optima activitatii dumneavoastra, dar si pentru a trimite documentele obligatorii incheierii contractului online.
Daca si afacerea ta se bazeaza pe consum de energie pe intervalele de noapte si weekend, contacteaza compania NOVA Power & Gas pentru o oferta personalizata si poti face o economie considerabila la factura de energie.
Ultimele NOUTATI
Masa de Craciun, "pe saracie". Romanii sunt nevoiti sa cumpere la suta de grame de Sarbatori
De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie
Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora
Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti
Partenerii nostri
Adaosuri variabile la salariu. Se vor inregistra in Revisal?
INS: Pensia medie lunara a crescut cu 6,4% in trimestrul III, ajugand la 2.582 lei
Angajarea persoanelor cu handicap. MASURI incepand cu luna ianuarie 2025
Casare partiala mijloc fix: Studiu de caz privind tratamentul contabil si fiscal
Declaratia unica: Din 2025, avem un Formular inteligent pentru Declaratia 212