Think Food - cine sunt invitatii la ospatul de idei din 23 martie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Think Food - cine sunt invitatii la ospatul de idei din 23 martie Think Food - cine sunt invitatii la ospatul de idei din 23 martie
de Redactia Manager la 17 Mar. 2016
Urmareste-ne pe Google News
industria agroalimentarathinkfoodstrategii de marketingpiata de desfacere

Point Connections, business unit al Point Public Affairs, agentia de comunicare strategica si public affairs din GMP Group organizeaza in perioada 23-24 martie a doua editie a evenimentelor ThinkFood, la Impact Hub Bucuresti si Bacania Veche. Lansata in 2015, Think Food este o platforma de evenimente si informatii despre hrana si valentele acesteia, care isi propune sa sprijine constructia unui consens intre valorile noului consumator (mult mai atent, informat si exigent), industria agroalimentara (producatori, procesatori, retaileri), autoritatile cu atributii in domeniu, dar si antropologi, psihologi, scriitori, antreprenori sau chefi.

„Prin evenimentele Think Food de anul acesta vrem sa oferim o perspectiva completa a felului in care romanii se raporteaza la hrana, sa intelegem ce rol are alimentul traditional romanesc pentru consumatorul roman si care sunt alegerile pe care le face noul consumator, mai constient si mai implicat. Va invitam si anul acesta sa fiti alaturi de noi la un ospat de idei, ca sa descoperim impreuna cele mai proaspete tendinte in consum si cele mai interesante viziuni asupra alimentelor si alimentatiei”, spune Liliana Munteanu, initiatorul proiectului si Head of Point Connections, business unit in cadrul Point Public Affairs.

Programul si invitatii

Miercuri, 23 martie – ThinkFood ”Pe romaneste”.  


In prima zi a evenimentului, reprezentanti ai unor asociatii profesionale, antreprenori si companii din industria alimentara vor discuta cu autoritatile din domeniu si reprezentanti ai clasei politice despre politicile alimentare si cum se pot ele adapta la noul consumator.

Astfel, in lista de vorbitori se vor afla Simona Man, secretar de stat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Capatana, Vicepresedinte, Director Relatii institutionale si dezvoltare durabila in cadrul Asociatiei Marilor Retele Comerciale, Valeriu Steriu, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura a Camerei Deputatilor, Claudiu Vrinceanu, secretar de stat, Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, Alexandra Toderita, membra a consiliului director al Centrul Roman pentru Politici Europene, Domnica Macri, Managing Editor National Geographic Romania, Dana Sintejudean, Public Affairs, Edenred,  Marius Tudosiei, antreprenor, proprietar Bacania Veche.

Printre temele aflate in dezbatere se vor regasi urmatoarele: strategii si politici alimentare pentru acoperirea nevoilor de consum ale Romaniei; alimentul national & traditional, intre cautarea identitatii nationale si strategii de marketing; probleme si solutii in circuitul produsului alimentar romanesc: productie, colectare, desfacere; oportunitati si directii strategice pentru cresterea prezentei alimentelor romanesti in retelele de distributie; politici fiscale si acces la finantare; antreprenoriatul agro - alimentar – studii de caz (viziune, acces la finantare si piata de desfacere); Romania micilor producatori – dezvoltarea lanturilor alimentare scurte; de la consumator la consum – actor; dimensiunea economica, sociala si etica a consumului.

Miercuri, 23 martie – Conversatiile ThinkFood

A doua sectiune a primei zile de ThinkFood vine cu perspective insolite asupra raporturilor consumatorilor  cu hrana si alimentatia, prin abordari neconventionale si viziuni ”out of the box”. Va propunem un caleidoscop de teme si personalitati, o viziune complexa despre hrana, despre tine si lumea inconjuratoare, prezentat de vorbitorii nostri: Vintila Mihailescu, profesor universitar doctor, director al Departamentului de Sociologie din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) Larisa Petrini, health coach, Tiberiu Cazacioc, consultant comunicare, Miscarea Slow Food, Teodor Frolu, arhitect si antreprenor.

Mai multe detalii despre program si speakeri sunt disponibile pe www.thinkfood.ro si pe pagina de Facebook a conferintei: www.facebook.com/ThinkFood.ro.

Ultimele NOUTATI

Masa de Craciun,
Life Style

Masa de Craciun, "pe saracie". Romanii sunt nevoiti sa cumpere la suta de grame de Sarbatori

today26 Dec. 2024
Mos Craciun a saracit! Putini mai primesc cadouri de lux sub brad
Life Style

Mos Craciun a saracit! Putini mai primesc cadouri de lux sub brad

today25 Dec. 2024
3 preparate care nu lipseau de pe masa de Craciun in comunism
Astazi in istorie

3 preparate care nu lipseau de pe masa de Craciun in comunism

today24 Dec. 2024
De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie
Afla...

De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie

today24 Dec. 2024
Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora
Reteta zilei

Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora

today24 Dec. 2024
Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti
Reteta zilei

Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti

today24 Dec. 2024
Reteta originala de salata de boeuf cum sa pregatesti cel mai iubit preparat de sarbatori
Reteta zilei

Reteta originala de salata de boeuf cum sa pregatesti cel mai iubit preparat de sarbatori

today23 Dec. 2024
De ce nu trebuie sa pleci din casa de Craciun? Superstitii care iti pot afecta norocul in noul an
Afla...

De ce nu trebuie sa pleci din casa de Craciun? Superstitii care iti pot afecta norocul in noul an

today23 Dec. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special de mai jos?
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cuRegulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

3 preparate care nu lipseau de pe masa de Craciun in comunism
Astazi in istorie

3 preparate care nu lipseau de pe masa de Craciun in comunism

today24 Dec. 2024
De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie
Afla...

De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie

today24 Dec. 2024
Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora
Reteta zilei

Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora

today24 Dec. 2024
Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti
Reteta zilei

Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti

today24 Dec. 2024

Aboneaza-te la
Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole
despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare,
Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT
Raportul Special
"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cu Regulamentului UE 679/2016
x