Dezvoltarea unei afaceri - Bibiana Stanciulov, producator Magiunul de Topoloveni

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Dezvoltarea unei afaceri - Bibiana Stanciulov, producator Magiunul de Topoloveni Dezvoltarea unei afaceri - Bibiana Stanciulov, producator Magiunul de Topoloveni
de Redactia Manager la 11 Oct. 2011
Urmareste-ne pe Google News
afaceritopolovenimanager

"Femei in Afaceri" va invita la o noua intalnire din cadrul proiectului Meet the WOMAN! marti, 18 octombrie 2011, ora 18:30, la Capital Plaza Hotel, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 54.

Speaker invitat: BIBIANA STANCIULOV, proprietara SONIMPEX SERV COM, producator MAGIUNUL DE TOPOLOVENI

Tema intalnirii: Dezvoltarea unei afaceri

MAGIUNUL DE TOPOLOVENI este singurul produs alimentar traditional romanesc protejat de Uniunea Europeana prin certificarea de Indicatie Geografica Protejata si – alaturi de dulceata de cirese negre Topoloveana, fara zahar adaugat si fara conservanti – este dublu medaliat ”Superior Taste Award” de catre Institutul de Gust si Calitate Bruxelles. Dincolo de aceste recunoasteri, cel mai important merit este acela de a fi singurul ”dulce sanatos” conservat, 100% natural, fara aditivi, indulcitori sau conservanti, produs in Romania.


Firma Bibianei Stanciulov este furnizor al Casei Regale a Romaniei.

BENEFICIILE PARTICIPARII LA EVENIMENT:
  • Oportunitatea promovarii afacerii si acces la informatii de business
  • Conectarea cu alte afaceri si posibilitatea de noi parteneriate de afaceri
  • In cazul in care nu ajungeti la o intalnire, aveti dreptul de a trimite o colega sau o colaboratoare
  • Premii oferite de partenerii nostri

ACCESUL LA  EVENIMENT PRESUPUNE :
  • Plata taxei, la debutul intalnirilor
  • Atitudine profesionista
  • Carti de vizita
  • Respectarea orei de incepere a evenimentului

N.B.: Ne rezervam dreptul de a refuza anumite participante, care nu se inscriu, prin businessul pe care il au si prin atitudine in valorile FIA si de a restitui o parte din taxa.

Costul unei intalniri este de 60 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
Plata se va face in contul asociatiei Femei in Afaceri: RO 58 BTRL 044 01 205 T 606 20XX deschis la Banca Transilvania, CIF 27192595. Dovada platii se va trimite prin e-mail: contact@femei-in-afaceri.ro, insotit de urmatoarele informatii: numele dvs., compania, functia si date de contact.

DESFASURATORUL EVENIMENTULUI:

18:30 – Welcome & coffee
18:40 – Prezentarea fiecarei invitate si a businessului/jobului ei
19:20 – Sustinerea temei de catre invitata evenimentului si interactiune cu participantele
20:15 – Business networking
20:30 – Finalul intalnirii

CALENDARUL URMATOARELOR EVENIMENTE

•  Marti, 1 noiembrie 2011, ora 18:30 – Invitata: ANDA RACSA, Fondator ABC TRAINING CONSULTING. Tema: Evaluarea efectelor financiare ale unei decizii de afaceri

ANDA RACSA

Are o experienta profesionala de peste 17 ani in domeniul managementului general si financiar al firmelor private. In anul 2004 a fondat firma ABC Training Consulting (Analize, Bugete, Controlling) si a dezvoltat numeroase proiecte de training si consultanta pentru antreprenori, manageri si specialisti din diverse domenii de activitate. Este o persoana deschisa spre tot ce este nou si interesant. Se considera o norocoasa, dar subliniaza ca “norocul este ceea ce se intampla cand pregatirea se intalneste cu oportunitatea!” (Seneca)

•  Marti, 15 noiembrie 2011, ora 18:30 – Invitata: ANA GATE, Marketing Manager LA FANTANA. Tema: Cum sa castigi un nou segment de piata

ANA GATE

Are studii de jurnalism si un master in marketing. S-a manifestat ca jurnalist, apoi a devenit director de marketing al firmei La Fantana. Administreaza bugete semnificative, lanseaza produse noi si dezvolta programe de comunicare interna. Sustine ca performanta in cariera depinde de adaptarea rapida la situatiile pe care le intalnim, ca experienta profesionala consistenta ne ghideaza pe un drum ascendent, iar o buna comunicare este garantia rezultatelor pozitive.
Vom discuta despre hidratarea corespunzatoare, despre apa pe care o bem in timpul zilei, la birou, dar, mai ales, despre castigarea unui nou segment de piata.

•  Marti, 29 noiembrie 2011, ora 18:30 – Invitata: ANCA VINTILA, Brand Manager DANONE. Tema: Noi obiceiuri de consum

ANCA VINTILA

Este Brand Manager Danone si de-a lungul celor 11 ani de activitate in marketing a dezvoltat campanii pentru branduri mari si foarte diverse: Coccolino, Dove, Nutriday. Este pasionata de branding, pozitionare si crede ca orice lucru in care pui suflet, energie si gandire va avea succes. De 3 ani a inceput sa se implice mai mult in hobby-ul ei, pictura, si a inceput sa picteze obiecte pe portelan si sa creeze colectii cu care a participat la expozitii sau pe care le expune spre vanzare. Viseaza ca intr-o zi sa dedice mai mult loc acestei pasiuni si sa isi aplice cunostintele de marketing pentru propriul brand.

Ultimele NOUTATI

Masa de Craciun,
Life Style

Masa de Craciun, "pe saracie". Romanii sunt nevoiti sa cumpere la suta de grame de Sarbatori

today26 Dec. 2024
Mos Craciun a saracit! Putini mai primesc cadouri de lux sub brad
Life Style

Mos Craciun a saracit! Putini mai primesc cadouri de lux sub brad

today25 Dec. 2024
3 preparate care nu lipseau de pe masa de Craciun in comunism
Astazi in istorie

3 preparate care nu lipseau de pe masa de Craciun in comunism

today24 Dec. 2024
De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie
Afla...

De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie

today24 Dec. 2024
Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora
Reteta zilei

Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora

today24 Dec. 2024
Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti
Reteta zilei

Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti

today24 Dec. 2024
Reteta originala de salata de boeuf cum sa pregatesti cel mai iubit preparat de sarbatori
Reteta zilei

Reteta originala de salata de boeuf cum sa pregatesti cel mai iubit preparat de sarbatori

today23 Dec. 2024
De ce nu trebuie sa pleci din casa de Craciun? Superstitii care iti pot afecta norocul in noul an
Afla...

De ce nu trebuie sa pleci din casa de Craciun? Superstitii care iti pot afecta norocul in noul an

today23 Dec. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special de mai jos?
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cuRegulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

3 preparate care nu lipseau de pe masa de Craciun in comunism
Astazi in istorie

3 preparate care nu lipseau de pe masa de Craciun in comunism

today24 Dec. 2024
De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie
Afla...

De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie

today24 Dec. 2024
Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora
Reteta zilei

Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora

today24 Dec. 2024
Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti
Reteta zilei

Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti

today24 Dec. 2024

Aboneaza-te la
Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole
despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare,
Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT
Raportul Special
"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cu Regulamentului UE 679/2016
x