Conferinta este dedicata pasionatilor de tehnologie si antreprenorilor IT si este structurata in cinci sectiuni cu peste 40 de prezentari, 6 masterclasses si 20 demos: Leaders and Trends, in care experti din partea Revolut si FintechOS vor discuta despre noile tendinte in fintech, Elrond si KPMG despre blockchain, Druid si UiPath despre Inteligenta Artificiala, Glovo, Taxify si ApeRider despre smart mobility; Designing Innovation cuprinde masterclasses si dezbateri cu specialisti in metode de inovare corporate si colaborare cu startupurile; in cadrul Startup Academy investitori si fondatori cu renume international vor impartasi din expertiza lor antreprenorilor aflati la inceput de drum; The Growth Machine este sectiunea in care specialistii KPMG, Omniconvert sau Planable vor prezenta cele mai bune practici in dezvoltarea proceselor de distributie, vanzari si marketing de care startup-urile trebuie sa tina cont; speakerii din cadrul sectiunii Better Teams acopera subiecte din domeniul resurselor umane cu focus pe dezvoltarea echipelor in cadrul companiilor de tehnologie.
Cele doua zile ale evenimentului vor fi deschise de Daniel Dines, fondator si CEO UiPath, care va vorbi despre traseul spectaculos al primului unicorn romanesc si de Christian Lanng, fondator si CEO Tradeshift, care va prezenta cele mai noi tendinte in sistemele de supply chain. Printre cele mai importante momente din agenda conferintei se mai numara prezentarile lui Chris Wylie (fostul director de cercetare al Cambridge Analytica) - Technlogy against democracy, Jevgeni Kabanov (Taxify) – The future of urban mobility, Dan Toma (consultant de inovare & autor international premiat) – masterclass The Corporate Startup, Julian Lukaszewicz (Fjord/The Dock, parte din Accenture Innovation) – masterclass Value of Design Beyond Aesthetics, Mike Parsons (expert in inovare & CIO la Qualitance) – 11 Important Truths About How Innovation Really Works, Elise Sass (pitch trainer & COO la Lift99) – Your best pitch deck, iar Andrei Pitis (Fitbit), Mihai Rotaru (ex-Clever Taxi) si Teodor Blidarus (FintechOS) vor impartasi din experienta lor in zona antreprenoriala si investitionala la nivel international.
Competitia STARTUP SPOTLIGHT isi va anunta castigatorii in ultima zi a evenimentului. Premiile oferite includ: un cec de investitie de 50.000 de euro, oferit de GapMinder.VC prin intermediul Techcelerator, tokens (ERD) in valoare de 10.000 de euro, oferite de Elrond Network, pachete de participare la TechCrunch Disrupt Berlin si interviuri in selectia finala pentru acceleratorul 500startups din Silicon Valley. De asemenea, in cadrul How to Web 2018 se va lansa raportul Fintech Innovators 2018, publicat cu sprijinul UniCredit Bank, care va prezenta unele dintre cele mai promitatoare startup-uri romanesti ce dezvolta produse inovatoare pentru industria financiara.
In ambele zile ale conferintei, in cadrul programului Office Hours, participantii interesati se pot inregistra pentru intalniri individuale cu consultanti ai unor companii precum KPMG, DLA Piper, Orange sau cleverbridge. Alte surprize care ii asteapta pe invitati sunt premiul pentru cel mai activ participant, un smartwatch Fitbit Versa si Fitbit Party, petrecere organizata in clubul Interbelic, la sfarsitul primei zile ale conferintei. Printre companiile ai caror angajati vor participa la How to Web 2018 se numara Orange, BRD, DLA Piper, UiPath, Fitbit, Metro Systems, Zitec, Pentalog.
A noua editie How to Web se va incheia cu discursul lui Radu Paltineanu, alpinist, cicloturist si blogger, primul roman care a traversat Americile pe bicicleta, care le va povesti participantilor despre aventura sa care a durat 3 ani si peste 34.000 de km, dar si despre abilitatile soft necesare pentru a depasi momente dificile pe care orice antreprenor le poate intampina in cariera.
How to Web 2018 este organizat in parteneriat cu Bitdefender, UniCredit Bank si Fitbit, si cu sprijinul UiPath, KPMG Romania, DLA Piper, Tradeshift, Gecad, Orange, Elrond, CleverBridge, Metro Systems, European Investment Fund, F6S si Adobe Romania.
###
Despre How to Web
How to Web a fost lansat in 2010 si a devenit rapid unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa Centrala si de Est. Incepand din acest an, conferinta intra sub umbrela ANIS – Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii. Cele sapte editii How to Web derulate pana in prezent au adus laolalta peste 5000 antreprenori, investitori si profesionisti din industria de tehnologie si a sprijinit prin intermediul programului Startup Spotlight un numar de 200 de start-up-uri.
Mai multe informatii se regasesc pe webite-ul evenimentului – www.howtoweb.co.
Despre ANIS
20 ani de activitate in Romania. Infiintata in anul 1998, ANIS reprezinta interesele companiilor IT romanesti si sprijina dezvoltarea industriei locale de software si servicii, cresterea atat a companiilor implicate in proiecte de externalizare, cat si a celor care genereaza proprietate intelectuala, prin crearea de produse.
Peste 130 de membri. In cadrul ANIS sunt reunite atat companii cu capital romanesc sau strain, mici sau multinationale, cu sedii in toate marile centre IT din tara, ceea ce asigura asociatiei reprezentativitate la nivel national.
Peste 38.000 de angajati. Membrii ANIS genereaza un numar semnificativ de locuri de munca inalt calificata in societate.
Peste 2,5 miliarde de euro cifra de afaceri. Veniturile anuale cumulate ale membrilor, plaseaza ANIS in zona actorilor cheie in ceea ce priveste amprenta economica in plan local.
Mai multe informatii se regasesc pe pagina Asociatiei - www.anis.ro.
Ultimele NOUTATI
Cum sa asortezi un lant din aur cu alte bijuterii de lux: secrete de stil pentru barbati
ANAF-ul a inceput sa taxeze averile nejustificate. Un roman nu a putut sa spuna de unde are 3,4 milioane lei
Inca o lovitura pentru Romania. Deficitul de cont curent, cel mai mare din UE. Ce inseamna acest lucru?
Bucurie mare pe romanii care au rate la apartament in 2025. Anunt oficial de la Banca Nationala despre costul ratelor lunare
Partenerii nostri
Norme SSM pentru vizitatorii unei companii - ce demersuri vor face angajatorii?
Deducerea personala in 2025 - nivelul acesteia creste ca urmare a majorarii salariului minim
Suspendarea activitatii unei firme: Aspecte cheie de retinut
Tezaur 2025: Prima editie a programului debuteaza pe 13 ianuarie cu dobanzi de pana la 7,8% pe an
Este legal sa-ti fie fotografiat buletinul de catre politistii locali? Iata ce spune legea!
Acte necesare schimbare buletin
Sfaturi de baza pentru persoanele care vor sa deschida o afacere