UiPath deschide un nou centru de dezvoltare. Cum poti obtine un job?
uipathangajareromaniadezvoltare
UiPath este un start-up care isi propune sa revolutioneze activitatea la locul de munca prin automatizarea sarcinilor efectuate astazi de angajati. Anul acesta compania planuieste sa mai deschida un centru de dezvoltare in Romania. In acest moment, startup-ul este evaluat la 1.1 miliarde de dolari si este in cautarea celor mai buni ingineri.
„Am vazut ca business-ul functioneaza, iar în 2018 vom continua ce stim sa facem. Vom deschide in Romania cel putin un alt centru de dezvoltare. Vom mai deschide un centru in India si unul in Seattle. UiPath este o companie mare in momentul asta”, a declarat Daniel Dines, CEO si cofondator al companiei UiPath.
UiPath are mai multe centre si angajati atat in Romania, cat si in India, Japonia si Statele Unite ale Americii.
„Pentru noi este foarte greu sa gasim ingineri de software in Romania la calitatea pe care o vrem noi, dar tinta noastra este sa angajam cei mai buni 1% ingineri de software din Romania. Este greu sa ajungi la ei, de aceea este important sa gandesti global”.
Mai jos, va prezentam o descriere a job-ului:
Cum ar fi daca ai avea puterea sa modelezi cum va arata munca in viitor si sa fii parte dintr-o echipa care creeaza forta de munca digitala a zilei de maine, prin automatizare? Aceasta este o solutie high-tech creata in Romania si vanduta peste tot in lume. Robotii nostri software sunt "antrenati" sa manipuleze aplicatii in acelasi fel in care o fac oamenii. Clientii nostri sunt parteneri precum PwC, EY si alte companii din Fortune 1.000. Suntem profitabili si bine finantati. Cautam dezvoltatori tineri, care sunt mereu interesati de o provocare tehnica. Nu ne asteptam sa stii totul imediat cand vii, asa ca iti vom da un mentor care te va ajuta sa cresti si sa te dezvolti.
Uite aici ce responsabilitati trebuie sa indeplinesti daca vrei sa obtii un job incadrul UiPath:
Sa gandesti, construiesti si sustii un cod eficient, refolosibil si pe care sa te poti baza.
Sa te asiguri de cea mai buna performanta, calitate si timp de raspuns al aplicatiilor, sa identifici buguri si sa dezvolti solutii pentru a rezolva problemele.
Sa mentii calitatea codului, a organizatiei si a automatizarii.
Ar trebui sa stii C# la nivel avansat, cu o experienta de peste 5 ani, si o cunostinta buna a ecosistemului .NET, orientare catre programarea pe obiect si tipare arhitecturale de design, plus sa intelegi structurilor de baze de date (liste, vectori, stack-uri etc), algoritmi de baza (sortare, cautare etc) si complexitatea memoriei.
De asemenea, este bine sa cunosti Windows API, COM, ATL Programare in C/C++ si sa fii familiar cu Microsoft SQL Server si cu Windows Presentation Framework.
Afla povestea Lucianei Lixandru
Daca ai destule cunostinte, crezi ca te potrivesti, dar ai o retinere si ti se pare aproape imposibil, trebuie sa stii ca in echipa UiPath este o romanca care a jucat un rol cheie in cele doua finantari de 180 milioane de dolari pentru companie.
Luciana Lixandru este o romanca din Buzau, care a decis ca la 16 ani sa plece la universitate in America.
“La 16 ani am avut ideea de a merge sa studiez in SUA. La momentul respectiv a fost o idee nebuneasca, tinand cont ca lucrul asta se intampla in 2001, cand Romania abia iesise din comunism.”, povesteste Luciana Lixandru.
A primit o bursa la Georgetown, unde a absolvit cu succes matematicca si economie. Ea avea dorinta de a deveni profesoara de matematica, insa planurile s-au schimbat. A lucrat prima data pentru Morgan Stanley, iar apoi s-a angajat la o firma de investitii in Londra. Asa a inceput sa fie din ce mai interesata de investitiile in fazele initiale ale proiectelor.
In 2012 a inceput sa lucreze la fondul de investitii Accel si astfel a devenit a treia femeie cu functie de partener in cadrul fondului. Luciana Lixandru a avut un rol cheie in investitiile fondului in platforma de mancare online Deliveroo, in casa de licitatii online Catawiki si in site-ul de anunturi Wallapop. De asemenea, a condus investitia in Selency, un magazin pentru mobila si decoratiuni second-hand.
Luciana Lixandru povesteste cu drag despre Daniel Dines, confondatorul UiPath:
„Cand l-am intalnit prima data pe Daniel, am fost inspirata de viziunea lui de a folosi RPA (solutii pentru automatizarea proceselor interne ale unei companii cu ajutorul roboticii) pentru a sustine transformarea digitala. UiPath atrasese deja un interes major pentru softul dezvoltat si il vindea catre companii sigure din intreaga lume, inclusiv din SUA. De la prima noastra investitie, in 2017, cererea venita din partea clientilor noi si a celor deja existenti s-a accelerat, ducand la o crestere spectaculoasa a companiei. Suntem incantati sa reinvestim si sa continuam sa sustinem aceasta companie ambitioasa.”
Citeste si:
Se poate construi in Romania o economie si o societate digitala ? Da, spune Florin Talpes, patronul Bitdefender !