Angajatii din generatia milenialilor sunt considerati in ziua de astazi viitorii lideri ai fortei de munca, acei oameni care vor impulsiona mediul de afaceri si care vor transforma modelele traditionale de business. Daca sunt motivati corespunzator, acesti oameni pot schimba la propriu organizatia din care fac parte, aducand plus valoare.
Cei mai multi dintre profesionistii care fac parte din aceasta generatie a milenialilor nu mai asteapta de la locul de munca pe care il au doar un salariu mare. Asteptarile lor de la joburile pe care le au sunt mai diversificate si mai complexe in ziua de astazi. Tocmai din acest motiv, specialistii atrag atentia managerilor din intreaga lume ca este esential sa isi motiveze corespunzator forta de munca si sa transforme acesti mileniali de astazi in liderii de maine.
Uite trei metode prin care iti poti motiva angajatii din generatia milenialilor pentru a da tot ceea ce au la locul de munca!
Milenialii sunt, in general, oameni calculati, care isi doresc sa stie ce vor face peste cinci sau zece ani. Daca lucreaza intr-o companie, vor sa aiba siguranta ca pot evolua din punct de vedere profesional. Ajuta-i sa isi planifice cariera profesionala si ofera-le sfaturi cu privire la punctele lor forte si la capitolele la care ar trebui sa mai lucreze. Atat timp cat vor realiza ca pot creste din punct de profesional in compania in care lucreaza, cei mai multi dintre ei vor fi motivati sa lucreze din greu.
In lumea business-ului de astazi este esential ca fiecare persoana sa simta ca poate spune ceea ce gandeste si ca este ascultata de colegii sai. Chiar daca nu au o experienta atat de bogata, este importanta ca managerii sa ii lase si pe cei mai tineri sa isi exprime opiniile. De altfel, de ce ai mai angajat o astfel de persoana daca nu crezi in ce are ea de oferit?! Nimanui nu ii place sa simta ca nu este ascultat sau ca parerea lui nu are nicio importanta.
Nu sunt deloc putini angajatii care ajung in situatia de a crede ca vor avea succes la locul de munca numai daca isi dedica intreaga viata companiei pentru care lucreaza. In realitate, nu este deloc asa, ba chiar din contra. Gasirea unui echilibru intre viata profesionala si cea personala este o misiune dificila pentru multi tineri care vor sa aiba succes pe plan profesional. Din pozitia ta de manager, asigura-te ca angajatii tai stiu ca timpul lor liber este timpul lor in care se pot relaxa si in care pot petrece timp cu cei dragi si atat!
Sursa foto: pexels.com
Ultimele NOUTATI
Nu suntem tara cu cele mai mici salarii din UE. Lista celor 10 state cu salarii minime sub 1000 de euro pe luna
Romanii scot banii de la saltea si cumpara masiv titluri de stat. Plasamente impresionante, cifrele aici
Cat valoreaza cu adevarat businessul tau? Greseala pe care 90% dintre antreprenori o fac
Avertismentul presedintelui Consiliului Fiscal: ne paste un puseu inflationist. Romania are cele mai mari deficite din toata Uniunea Europeana
Ce inseamna cu adevarat un SUV bun? 5 mituri auto demontate
Ce masina ti se potriveste in functie de stilul tau de viata?
Partenerii nostri
[MODEL] Act aditional telemunca si reglementari cheie
Mutarea unui salariat la alt punct de lucru si modificarea functiei - PROCEDURA
Noul REGES online - provocari pentru angajatori! Cum le poti depasi rapid?
Automatizarea contabilitatii primare: secretul reducerii costurilor si greselilor
Deductibilitate cheltuieli auto: Cele mai frecvente greseli constatate de ANAF
Formularul 217: Cine are obligatia depunerii si care este termenul limita
Pensia sociala in Romania: Cine primeste si care sunt criteriile de acordare
Sterilizarea va fi OBLIGATORIE pentru TOTI cainii fara Pedigree, cu sau fara stapan
Intrarea in insolventa: Ce trebuie sa stie un creditor inainte de a actiona
Te-ar putea interesa si
Cat valoreaza cu adevarat businessul tau? Greseala pe care 90% dintre antreprenori o fac
Avertismentul presedintelui Consiliului Fiscal: ne paste un puseu inflationist. Romania are cele mai mari deficite din toata Uniunea Europeana