Aceasta varianta nu este, insa, cea mai potrivita, iar in bucatariile profesionale se foloseste o solutie mult mai eleganta. Este vorba despre echipamentele pentru mentinere la cald, de care vom vorbi in continuare.
Un furnizor cu o experienta indelungata, asa cum este Fresco, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, pune la dispozitia clientilor sai, patroni si administratori de unitati de alimentatie publica, numeroase echipamente pentru mentinere la cald.
Este vorba despre planuri calde, lampi de pastrare la cald, module de sertare pentru mentinere la cald, statii incalzite de expunere si transare si carucioare termice de tip banquett. Toate acestea provin din oferta platformei internationale Virtus Group GmbH, ceea ce le garanteaza calitatea, durata indelungata de viata, dar si consumul relativ redus de energie electrica.
Un alt avantaj pe care Fresco Expert il ofera angajatilor din bucatarii profesionale, mai ales in contextul unei perioade extrem de dificile pentru industria HoReCa, este legat de reducerile consistente practicate la anumite produse.
Mai mult decat atat, echipamentele pentru mentinere la cald sunt insotite de garantie Base Care inclusa in pret, care consta in montaj, 12 luni piese de schimb si manopera. Fara alte introduceri, sa vedem in continuare cateva exemple de produse comercializate de catre acest furnizor, alaturi de pretul lor, discount-ul oferit si principalele lor caracteristici si specificatii tehnice:
Plan cald, GN 2/1 - pret 1.028 de lei
Dotari: sticla tratata termic / Temperatura de lucru: 0-90 de grade Celsius / Dimensiuni: 73x56x5,4 centimetri / Greutate: 8,7 kilograme;
Sertar pentru incalzit chifle - pret 1.328 de lei (redus de la 1.744 de lei)
Dotari: controlul automat al umiditatii, tava de colectare detasabila / Temperatura de lucru: 80 de grade Celsius / Dimensiuni: 54,5x46x22 de centimetri / Greutate: 17 kilograme;
Lampi cu infrarosu cu montare pe acoperis - pret 1.862 de lei
Dotari: cadru din otel inoxidabil, pentru montare pe acoperis in bucatariile profesionale / Dimensiuni: 104x53x24 de centimetri / Greutate: 10 kilograme / Capacitate: 3 GN 1/1;
Statie incalzita de expunere/transare, 2 GN 1/2 - pret 2.720 de lei
Dotari: 2 lampi cu halogen, sistem anti-stranut pentru bucatariile profesionale / Temperatura de lucru: 30-90 de grade Celsius / Dimensiuni: 80x60x75 de centimetri / Greutate: 30 de kilograme;
Dispozitiv electric de incalzire cartofi prajiti - pret 5.249 de lei
Dimensiuni: 40x90x25 de centimetri / Greutate: 19 kilograme / Capacitate: 1 GN 1/1 / Fara suport;
Modul sertar incalzit, 3 sertare GN 1/1 - pret 5.677 de lei
Dimensiuni: 82,5x63x96 de centimetri / Greutate: 106 kilograme / Temperatura de lucru: 0-90 de grade Celsius;
Carucior termic de tip banquett, 11 GN 2/1 - pret 6.039 de lei
Dimensiuni: 71,7x88,8x180,3 centimetri / Greutate: 111 kilograme / Temperatura de lucru: 0-70 de grade Celsius.
Ultimele NOUTATI
Craciunul saraciei: cum sa te feresti de cheltuieli haotice in perioada sarbatorilor
Craciunul inainte de 1989: cum petreceau romanii pe vremea lui Ceausescu?
Desertul de Craciun gata in 30 de minute - reteta rapida care cucereste pe toata lumea
Cumparaturi de Sarbatori? Afla cele mai periculoase capcane care te fac sa cheltuiesti mai mult decat trebuie!
Trucul genial care te ajuta sa gatesti drobul pentru masa de Craciun intr-o ora!
Partenerii nostri
Adaosuri variabile la salariu. Se vor inregistra in Revisal?
INS: Pensia medie lunara a crescut cu 6,4% in trimestrul III, ajugand la 2.582 lei
Angajarea persoanelor cu handicap. MASURI incepand cu luna ianuarie 2025
Casare partiala mijloc fix: Studiu de caz privind tratamentul contabil si fiscal
Declaratia unica: Din 2025, avem un Formular inteligent pentru Declaratia 212
Nivelul normelor anuale de venit corespunzatoare unei camere de inchiriat pentru anul 2025
Te-ar putea interesa si
Desertul de Craciun gata in 30 de minute - reteta rapida care cucereste pe toata lumea
Cumparaturi de Sarbatori? Afla cele mai periculoase capcane care te fac sa cheltuiesti mai mult decat trebuie!