Din fericire, tehnologia vine in ajutorul nostru. Exista o serie de aplicatii de videoconferinta pentru telefon, prin care poti lua legatura cu colegii, superiorii sau cu freelancerii cu care colaborati.
Iti prezentam mai jos lista unor astfel de aplicatii. Tu alegi ce anume vrei sa folosesti si ce anume ti se pare cel mai util in cazul tau si al companiei din care faci parte. Calitatea video si audio va fi cu atat mai buna in cazul unor telefoane mobile performante, insa, in orice caz, testeaza-le pe orice telefon detii in prezent pentru a-ti face o idee despre functionalitatea lor.
Aceasta aplicatie poate fi folosita pe orice tip de sistem de operare: iOS, Android sau Windows. Calitatea imaginii si a sunetului este foarte buna. Intalnirea video se poate face intre doua sau mai multe persoane.
Utilizarea ei este gratuita, cu o limita de pana la 40 de minute, in cazul grupurilor.
Ofera si posibilitatea de a programa conferinte video, astfel ca este foarte usor sa ii anunti pe ceilalti in ce zi si la ce ora va puteti vedea. Conferintele se pot accesa usor prin intermediul unui link sau cu ajutorul unui ID si al unei parole.
Si aceasta aplicatie este compatibila cu sisteme de operare precum iOS sau Android. Poate fi accesata din aplicatia instalata pe telefon sau poate fi folosita direct din browserul de internet.
Este o aplicatie usor de folosit, cu setari simple. Ofera gratuitate a utilizarii pentru maximum 8 persoane.
Exista posibilitatea de a vizualiza ecranul unuia dintre participanti (share screen), foarte utila pentru a arata celorlalti colegi diverse rapoarte, scheme, imagini.
Se pot transmite link-uri sau mesaje intre participanti, fara a parasi conferinta.
Aceasta platforma ofera posibilitatea de a organiza conferinte video premium, la o calitate foarte buna a imaginii si a sunetului.
Poate fi folosita gratuit pentru pana la 100 de participanti care se pot alatura unei intalniri. De aceea este o platforma foarte utila pentru specialisti care obisnuiesc sa realizeze webinare pentru clienti sau publicul larg. Atentie, insa, durata maxima pentru conferintele gratuite de grup este de 40 de minute.
Prin aceasta aplicatie poti folosi rapid optiunea de share screen sau poti distribui aplicatii sau fisiere.
Prin ezTalks Meetings se poate comunica prin intermediul unei varietati de platforme de chat.
Ideile sau diverse notite pot fi scrise pe un whiteboard digital care poate fi aratat si celorlalti participanti.
Conferinta poate fi inregistrata pentru a fi aratata / postata ulterior si pentru cei care nu au reusit sa intre live la momentul respectiv.
De data aceasta vorbim de o aplicatie care nu ofera nici o varianta free. Este insa o platforma care ofera posibilitatea de strange toti angajatii sau colaboratorii cu care vrei sa tii legatura.
Un video call poate aduna la un loc pana la 15 persoane.
Acolo se pot strange toate mesajele si fisierele realizate de echipa ta sau de colaboratori. Discutiile si informatiile pot fi structurate pe departamente sau subiecte de interes, in asa fel incat totul sa fie cat mai bine pus la punct.
Un alt punct forte este reprezentat de faptul ca Slack integreaza si alte aplicatii pe care deja le folosesti, cum ar fi Google Drive, Dropbox, Salesforce, Zendesk sau Asana.
Platforma ofera si functia de cautare, deci poti rasfoi printre mesajele sau fisierele care au fost introduse.
Realizat de gigantul Google, acest serviciu de video call poate fi folosit gratuit pentru pana la 25 de persoane.
Prin intermediul Google Calendar se poate programa o conferinta video, iar participantii sunt instiintati si au posibilitatea de a accesa un link pentru a lua parte la intalnire.
Se poate realiza conexiunea cu diverse alte aplicatii Google. Poti distribui fisiere din Google Drive sau din alte servicii si aplicatii Google fara sa parasesti conferinta.
Acestea sunt cinci aplicatii prin intermediul carora poti realiza conferinte video cu echipa ta, in special in aceasta perioada in care se recomanda izolarea sociala. Tehnologia ne ajuta sa ne conectam si sa colaboram chiar si in astfel de conditii.
Testeaza fiecare aplicatie de video conferinta pe smartphone, laptop sau PC si vezi care dintre acestea se potriveste cel mai bine specificului companiei tale. Unele sunt gratuite pana la un punct, altele pot fi accesate doar pe baza de abonament. Din nou, raportat la nevoile business-ului din care faci parte, ia cea mai buna decizie referitoare la modalitatea de a tine legatura cu angajatii si colaboratorii.
Ultimele NOUTATI
Vesti fabuloase la inceput de an, pentru romanii care traiesc si muncesc in strainatate. Ce se intampla cu preturile in Italia, Germania, Spania sau Franta?
Poate ajunge Bitcoin sa valoreze 200 k sau chiar 300 k de dolari in 2025? Analistii merg mai departe: va inlocui aurul fizic!
Surpriza in prag de AN NOU pentru toti romanii datori la banci. Mugur Isarescu este Mos Craciun pentru ei!
Schimbare radicala pentru toti romanii care au card la ING. Banca anunta oficial ce se intampla de acum!
De ce nu este bine sa vorbesti despre bani pe 1 ianuarie? Superstitii care aduc succes in afaceri
Partenerii nostri
Adaosuri variabile la salariu. Se vor inregistra in Revisal?
INS: Pensia medie lunara a crescut cu 6,4% in trimestrul III, ajugand la 2.582 lei
Angajarea persoanelor cu handicap. MASURI incepand cu luna ianuarie 2025
Casare partiala mijloc fix: Studiu de caz privind tratamentul contabil si fiscal
Declaratia unica: Din 2025, avem un Formular inteligent pentru Declaratia 212