Francize 2023: Cum sa-ti deschizi propriul restaurant Moldavian
francizacomenzi si rezervari onlineburger
Francize 2023 - Brandul Moldavian
Sectorul food a cunoscut in ultimii ani numeroase inovatii care au diversificat oferta existenta. Desi este o piata competitiva si dificila, deschiderea unui restaurant in franciza in anul 2023, poate fi o idee buna de afaceri, daca se alege un format flexibil.
In ultimii ani am asistat la o explozie a interesului in sectorul alimentar si, mai ales, pentru o alimentatie sanatoasa si cu materii prime de la furnizorii din teritoriu.
Dupa ce in anii trecuti, cand a existat tendinta de a imita modelele americane, astazi asistam la o revenire a interesului pentru mancarea faurita din ingrediente proaspete gatita cu tehnici moderne de preparare si dupa retete autentice.
Din acest motiv, devine esentiala alegerea cu atentie a tipului de restaurant ce urmeaza sa fie deschis in franciza pe 2023, atat pe baza unei analize de piata, cat si dupa propriile aspiratii.
Este fundamental sa se intocmeasca un plan de afaceri inainte de a incepe business-ul pentru a evita surprizele urate in timpul gestionarii.
Posibilitatile oferite de acest sector sunt numeroase pentru a deschide o franciza in 2023: inainte de a face orice alegere, asadar, este bine sa analizam si sa evaluam piata de referinta si modelul de business.
O excelenta locala diferita de ceea ce ai vazut sau gustat pana acum pe care sa pariezi pentru a face business. Din aceasta idee s-a nascut proiectul de franciza Moldavian.
Premiat in 2022, cu titlul de cel mai apreciat restaurant de pe Google din toata regiunea de nord-est a Romaniei, Moldavian este un restaurant inovator de tip Casual Food, cu un sistem de gatire low and slow (coacerea lenta la temperaturi joase pentru un timp indelungat) ce propune un concept exclusiv de gust, sanatate si rapiditate adaptat zilelor noastre.
Un succes de proportii care a determinat restaurantul Moldavian sa demareze proiectul de franciza, cu scopul de a-si extinde afacerea cat mai mult.
Totul datorita parteneriatelor cu microferme si stani din Bucovina, a ingredientelor naturale de inalta calitate de la producatorii locali si a unui nivel foarte ridicat de ospitalitate oferit oaspetilor ce le trec pragul, totul “amestecat” cu stiinta unui doctor veterinar ce stie ca gustul carnii si al laptelui este direct influentat de hrana animalelor iar, lipsa stresului asigura fragezime carnii.
Francize 2023: deschiderea unui restaurant Moldavian
Obiectivul restaurantului Moldavian este acela de a oferi oaspetilor produse gourmet printr-un nou mod de a gati carnea, care fascineaza prin calitatea absoluta si prin gustul inconfundabil dar in acelasi timp sa respecta un plan de productie saptamanal dupa proceduri standardizate, cu evidenta stocurilor, nivelul achizitiilor si dupa retete bine stabilite.
Din punct de vedere contractual, serviciul de franciza Moldavian pentru noii francizati prevede plata unei taxe de intrare cu o valoare cuprinsa intre 5.000 si 10.000 de Euro (stipulata in functie de zona de activitate si cheltuielile aferente francizorului) .
Pentru a deschide un restaurant Moldavian in franciza 2023, este nevoie de o localitate cu potential turistic cu un numar de minim 20.000 de locuitori sau un oras industrializat cu 50.000 de locuitori.
Pe langa lantul de aprovizionare garantat, exista multe alte avantaje oferite in favoarea noilor francizati. Cum ar fi, de exemplu, meniu creat cu ajutorul bucatarului chef Razvan Cobut.
Food costul detaliat si pretul de vanzare, monitorizarea si optimizarea meniului pentru vanzari, retete care sporesc aroma bucatelor, comunicarea directa cu clientul prin munca unei echipe de promovare si un raport calitate / pret corect.
Mai mult, compania este aproape de noii parteneri pe tot parcursul fazei initiale a investitiei, precum si pe parcursul fazei contractuale in care se acorda o mare atentie comunicarii prin intermediul retelelor sociale.
Pe langa oferta teritoriala exclusiva, franciza Moldavian acorda noilor francizati utilizarea exclusiva a brandului inregistrat la OSIM, instruire initiala si periodica pentru a oferi intotdeauna ce este mai bun pentru clientii lor.
Un sistem de comenzi si rezervari online, configurarea si optimizarea paginilor de Google, plan de afaceri ce include cheltuielile, manual de utilizare, planificarea fluxurilor de numerar (cash flows), proiectii financiare (contul de profit si pierdere) sau P&L.
Consultanta gratuita
A miza pe calitate pare sa fie cheia succesului pentru noii investitori care intentioneaza sa-si deschida o afacere prospera in sectorul alimentar, alegand francize 2023.
Daca esti interesat sa-ti deschizi un restaurant Moldavian in franciza si doresti sa primesti sprijin de la profesionisti, viziteaza
www.moldavian-burger.ro si solicita acum o prima discutie!