Contend, fabrica de confectii care are contract cu Louis Vuiton, lucreaza cu personal necalificat sau in varsta

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Contend, fabrica de confectii care are contract cu Louis Vuiton, lucreaza cu personal necalificat sau in varsta Contend, fabrica de confectii care are contract cu Louis Vuiton, lucreaza cu personal necalificat sau in varsta
de Cristina Enescu la 20 Mar. 2017
Urmareste-ne pe Google News
contendfabricaangajatipersonal necalificatcalificare

Producatorul roman de imbracaminte Conted, unul dintre cei mai important jucatori din acest sector, dezvaluie faptul ca apeleaza la personal necalificat sau in varsta pentru ca piata muncii are tot mai putine oferte de personal calificat, potrivit unui raport al companiei, transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

“Referitor la nivelul de calificare, remarcam faptul ca piata muncii are tot mai putine oferte de personal calificat, incepand cu inginerii in domeniul confectiilor si pana la confectionerii sau mecanicii in domeniul industriei noastre de profil. Din aceasta cauza, apelam tot mai mult la personal necalificat sau in varsta, care provine din unitati desfiintate sau de unde s-au facut disponibilizari. Cu toti acestia este necesar sa efectuam o pregatire cel putin de nivel minim, care poate dura 2-3 luni, interval de timp in care, indiferent de rezultatul si calitatea muncii lor, societatea le asigura, conform legislatiei, salariul minim brut garantat in plata”, se arata in document, preluat de Economica.net.

Fabrica, care realizeaza articole vestimentare pentru Zara, Massimo Dutti sau Louis Vuitton, inregistra la data de 31 decembrie 2016 un numar de 464 de angajati. Din totalul salariatilor societatii, 20 au studii superioare, restul angajatilor avand studii medii, scoli profesionale, gimnaziale si cursuri de calificare sau fiind fara cursuri de calificare. Numarul muncitorilor necalificati din totalul angajatilor este de 99 persoane. De asemenea, un numar de 106 persoane sunt incadrate la categoria I de calificare, deci cu o calificare minima in domeniul de activitate pe care o presteaza.

Tot pe parcursul anului trecut, compania a inregistrat un numar mare de plecari de personal, astfel ca din cele 89 de posturi ramase libere in 2016, doar 35 au fost ocupate de noi angajati.


Contend a inregistrat un profit net in scadere cu 80,61% anul trecut, la 195.545 lei, reiese din datele publicate de companie pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Volumul veniturilor totale realizate a depasit 16,194 milioane de lei, reprezentand o scadere cu 12,91% fata de veniturile totale obtinute in anul 2015, in valoare de 18,595 milioane lei.

In anul 2016, productia realizata la export reprezinta un procentaj de 40%, iar productia realizata la intern 60% din total productie realizata.
Colaborator Manager.ro

Ultimele NOUTATI

Masa de Craciun,
Life Style

Masa de Craciun, "pe saracie". Romanii sunt nevoiti sa cumpere la suta de grame de Sarbatori

today26 Dec. 2024
Mos Craciun a saracit! Putini mai primesc cadouri de lux sub brad
Life Style

Mos Craciun a saracit! Putini mai primesc cadouri de lux sub brad

today25 Dec. 2024
3 preparate care nu lipseau de pe masa de Craciun in comunism
Astazi in istorie

3 preparate care nu lipseau de pe masa de Craciun in comunism

today24 Dec. 2024
De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie
Afla...

De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie

today24 Dec. 2024
Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora
Reteta zilei

Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora

today24 Dec. 2024
Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti
Reteta zilei

Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti

today24 Dec. 2024
Reteta originala de salata de boeuf cum sa pregatesti cel mai iubit preparat de sarbatori
Reteta zilei

Reteta originala de salata de boeuf cum sa pregatesti cel mai iubit preparat de sarbatori

today23 Dec. 2024
De ce nu trebuie sa pleci din casa de Craciun? Superstitii care iti pot afecta norocul in noul an
Afla...

De ce nu trebuie sa pleci din casa de Craciun? Superstitii care iti pot afecta norocul in noul an

today23 Dec. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special de mai jos?
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cuRegulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

3 preparate care nu lipseau de pe masa de Craciun in comunism
Astazi in istorie

3 preparate care nu lipseau de pe masa de Craciun in comunism

today24 Dec. 2024
De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie
Afla...

De ce nu trebuie sa speli rufele in ziua de Craciun? Superstitii care aduc ghinion in familie

today24 Dec. 2024
Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora
Reteta zilei

Friptura de Craciun? De ce nu e bine sa speli carnea de porc inainte de gatire pericolul pe care multi il ignora

today24 Dec. 2024
Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti
Reteta zilei

Masa de Craciun gata intr-o ora. Cum sa gatesti friptura de porc care se topeste in gura sfaturi de la bucatarii profesionisti

today24 Dec. 2024

Aboneaza-te la
Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole
despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare,
Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT
Raportul Special
"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform cu Regulamentului UE 679/2016
x